Servicii oferite

Servicii foto si servicii video

Fotografie eveniment

Serviciul de fotogafie implica urmatoarele:
» fotografie eveniment, fara limite de cadre, incercam sa ne rezumam undeva intre 1500-2000 de fotografii;
» prelucrarea fotografiilor: fiecare fotografie se prelucreaza la expunere, incadrare, se elimina pozele dublate sau triplate.

Cele 1500 de fotografii sunt prelucrate in stil classic.

Serviciu de Videografie (Video)

Serviciul de video implica urmatoarele:
» video pe tot parcursul evenimetului.
» in medie la un eveniment se filmeaza in jur de 3 ore. Extracost se poate filma pana la 5 ore.

Clientul va primi lucrarea in felul urmator:
» Un clip de 3-4 minute cu best of (de obicei aceasta varinata este folosita pentru upload pe facebook sau alte site-uri de socializare);
» Un rezumat de 15 minute (aceasta filmare este foarte practica pentru variantele in care doriti sa vizionati filmarea impreuna cu prietenii si vreti ceva mai scurt);

Noi oferim toate varinatele de suport pentru filmare, pentru ca nu toata lumea poate sa vizioneze Blue-Ray. De aceea oferim si suportul DVD.

Albumele tip Fotocarte

Acest tip de album are dimensiunile de 20 x 25 cm;

Pentru albumul fotocarte se folosesc in jur de 60 - 80 de fotografii pentru ca albumul sa iasa in varinata mai "aerisit". Bineinteles ca se poate realiza si cu mai multe fotografii in cazul dvs doriti. Fotografiile pentru album se aleg de catre dvs; inainte sa fie gata pentru print veti primi pe mail o varinata electronica a albumului pentru a avea confirmare pentru print.


Avand in vedere shop-ul nostru de pe Strada 1 Decembrie 1918, nr 49 bis - Ecran Foto - va oferim sa alegeti dintr-o gama larga de dimensiuni la poze tiparite.